Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ev hayalleri gerçek oldu!

18 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen ''Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesiyle ilgili kanun''a ilişkin ''Memleket için hayırlı olsun'' dedi.

Bakan Bayraktar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından yapımına başlanan 702 konutlu ''Yeşil Vadi'' toplu konut alanını ve alt gelir grubuna yönelik yaptırılan konutlarda incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve yetkililerden bilgi alan Bakan Bayraktar, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TBMM Genel Kurulu'ndan geçen ''Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi''yle ilgili kanunla yapılacak değişimlerin sorulması üzerine Bakan Bayraktar, ''Kanun geçti. Memleket için hayırlı olsun'' diye konuştu.

Şahinbey Belediyesinin alt gelir grubuna yönelik yaptırdığı konutları beğendiğini ifade eden Bakan Bayraktar, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan konutların bir aile için gayet güzel, her türlü donatısı olan, depreme dayanıklı ve sağlam yapılar olduğunu dile getirdi.

Bakan Bayraktar, ''Bu konutlar, alt gelir grubuna yönelik Şahinbey ilçesinde oturan, gelir grubu düşük insanlar için çok büyük bir fırsat, bunları çoğaltmak gerekir. Bunun için gayret edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Erdoğan Bayraktar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, konut alanındaki incelemelerini tamamladıktan sonra Şahinbey Belediyesi tarafından alt gelir grubu için yaptırılan konutların kura çekimine katılmak üzere Kamil Ocak Stadyumu'na geçti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı