Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tanrıkulu 'Sorunu Meclis'te çözelim'

22 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, son dönemde yeni ölüm haberlerinin gelmemiş olması nedeniyle yüzlerin güldüğünü, gözlerde umut olduğunu ifade ederek, "Biz bu umutlu havayı bütün Türkiye'ye yaymalıyız" dedi.

Tanrıkulu, İzmir'de Ege Vanlılar Federasyonu bünyesinde Doğanlar Mahallesi'nde kurulan Bornova Vanlılar Derneğinin hizmet binasının açılışına katıldı.

Açılışta Ahmet Kaya'nın şarkılarıyla karşılanan ve vatandaşlarla birlikte Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çeken Tanrıkulu, törende şöyle konuştu:

"Bugün burada yüzler gülüyor, gözlerde umut var. O umut ve o sevinç, ölüm olmaması, ölüm haberlerinin gelmemiş olmasıdır. Bütün İzmir'in, bütün Ege'nin buradaki havayı teneffüs etmesi lazım. Biz bu umutlu havayı, bütün Türkiye'ye yaymalıyız. Barışla ve kardeşlikle Türkiye'yi yeniden inşa etmeliyiz. Hiç kimse endişe etmesin, barışın güvencesi demokrasidir, eksiksiz demokrasidir. Hep beraber, nerede olursak olalım, barışı hep beraber ve her şeye rağmen inşa edeceğiz."

Hizmet binasının açılışı Tanrıkulu ve dernek üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Muhabir: Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Serdar Yılmaz


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı