Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Müezzinoğlu 'Tam gün özü itibariyle doğru bir karar'

21 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ''tam gün yasası'' konusunda gelecek hafta üniversite hocalarıyla bir araya geleceklerini söyledi.

Müezzinoğlu, AK Parti TBMM Grup toplantısı'nın kapalı bölümünde, bugün TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmeye başlanacak olan sağlıkta kamu-özel işbirliği modeliyle tesis yaptırılması, yenilenmesi ve hizmet alımını düzenleyen yasa tasarısı hakkında milletvekillerini bilgilendirdi.

Mehmet Müezzinoğlu, toplantıdan önce gazetecilerin, ''tam gün yasası'' ile ilgili sorularını yanıtladı. Müezzinoğlu, bu konuyla ilgili olarak, gelecek hafta ilk iş üniversite hocalarıyla bir araya geleceklerini belirtti.

''Kafanızda bir formül var mı-'' sorusu üzerine Müezzinoğlu, formülü üniversite hocalarıyla birlikte bulacaklarını kaydetti.

Bakan Müezinoğlu, sağlıkla ilgili tüm paydaşlarla 20 gün içinde yol haritalarını belirleyeceklerini kaydederek, istifa eden hocaları yeniden kazanmak istediklerini söyledi.

Muhabir: Coşkun Ergül

Yayıncı: Kudret Topçu


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı