Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Nazi polemiği

15 Mart 2012 Perşembe günü yayınlandı MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, sorunları çözebilecek bir anayasa yapılma sürecine pozitif anlamda katkı sağlayamaya devam edeceklerini bildirdi.

4+4+4 tasarısı ile ilgili iktidarı uyaran Vural, 'Sayın Başbakan'ı uyarıyorum; MHP'ye sökmez. Genel Kurul'da bizim çizdiğimiz bir metrelik sınıra girmeyin. ' dedi.

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Vural, İstanbul'da meydana gelen yangında 11 kişinin hayatını kaybetmesi ve CIA Başkanı David Petraeus'un ziyareti nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. Basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Vural, Meclis'teki gergin ortamın yeni anayasa çalışmalarını etkileyip etkilemeyeceği ile ilgili, 'Bu milletin ortak değerleri ekseninde sorunları çözebilecek bir anayasa yapılma sürecine pozitif anlamda katkı sağlamaya devam edeceğiz. Ne kadar tartışma olursa olsun, bu millet bizim için siyasetten daha önemlidir. ' karşılığını verdi.

4+4+4 düzenlemesinin Genel Kurul'a gelmesi halinde ne yapacakları ile ilgili bir soruya Vural, 'Gelsin bakalım. Geldiği zaman ne yapacağımızı görürler. Herhalde ringler hazırlanmış. Kim kimi döverse onunki geçecek. Biz Evren Paşalara pabuç bırakmadık, ona mı pabuç bırakacağız? Anladığı dilden yanıt veririz. Sayın Başbakan'ı uyarıyorum; MHP'ye sökmez. Genel Kurul'da bizim çizdiğimiz bir metrelik sınıra girmeyin. ' diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı