Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

150 yıllık tarih kül oldu

25 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı Cağaloğlu'ndaki İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Cağaloğlu'nda bulunan İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün A bloğunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisi ile hızla yayılan yangın yan bloklara da sıçradı.

Tarihi değeri bulunan bina ahşaptan oluştuğu için yangının söndürülmesinde Fatih, Beyoğlu ve Şişli belediyelerine ait itfaiye ekipleri birlikte çalışıyorlar. Emniyet koridoruna alınan bölgede basın mensupları dahil vatandaşlar içeri giremiyor. Araç girişlerinin de engellenmesi amacıyla trafik yasağı konulduğu da alınan bilgiler arasında.

Yaralı ya da can kaybı olup olmadığı konusunda heniz bilgi bulunmuyor. Takviye itfaiye ekipleri gelmeye devam ederken yatkililerden gelecek resmi açıklama bekleniyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı