Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Polisin Odtü müdahalesi

20 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı Uludağ Üniversitesi’nde okuyan bir grup öğrenci, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde dün yaşanan olayları protesto etmek için AK Parti İl Başkanlığına yürüdü.

Uludağ Üniversitesi'nde öğrenim gören bir grup öğrenci, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde dün yaşanan olayları protesto etti. Şehreküstü Meydanı’nda eylem yapan Öğrenci Kolektifi üyeleri, hükümet ve AK Parti aleyhinde sloganlar atarak AK Parti İl Başkanlığı binasına kadar yürüdü. Çevik kuvvet ekipleri parti binasının önünde güvenlik önlemi alırken, "Üniversite susmayacak" pankartı taşıyan öğrenciler, burada bir basın açıklaması yaptı. Öğrenciler, ulusal basının ODTÜ'de yaşanan olayları görmezden geldiğini iddia ederek eylemleri protesto etti. ODTÜ’lü öğrencilere destek veren grup, “Üniversiteliler bizimdir. Biber gazlarına rağmen susmayacağız, her yerde sözümüzü söylemeye devam edeceğiz" dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı