Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Gaz-Fren' polemiği

27 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan “ekonomi yönetiminde gaz-fren” tartışmasıyla ilgili olarak “Elbette ihtiyat şart ama sürekli frene basılan bir araba yürüyemez.Şoför ileri sürüş tekniği biliyorsa korkmaya gerek yok” dedi.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ceylan İntercontinental Hotel’de gerçekleştirilen “İstanbul Finans Zirvesi”nde konuştu.

Ekonomi yönetiminde yaşanan “gaz-fren” tartışmasıyla ilgili olarak dün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Gaza basmayız" derken, Bakan Çağlayan ise “El freni çekilerek Türkiye'nin bir yere gidemeyeceğini herkes görmeli. Sürekli frene basarak olsa olsa fren balatalarını yakarsınız, olsa olsa etrafı balata kokusu sarar. Bu noktada temkinli olmak arabayı çalıştırmamakla eş anlamlı olmamalı. Elbette ihtiyat şart ama sürekli frene basılan bir araba yürüyemez. Şoför önemli ama ileri sürüş tekniği biliyorsa korkmaya gerek yok; gaza basması gerektiği yerde gaza basacak” diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı