Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bakanlar Kurulu toplantısı

25 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da toplanan Bakanlar Kurulu'nda, Suriye ve terörle mücadele başta olmak üzere iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek.

Ortopedi ameliyatı geçiren ve 2 gün önce mesaiye başlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ise toplantıya koltuk değneğiyle geldi. Bakanlar Kurulu, Başbakan Erdoğan başkanlığında toplandı. Suriye'deki iç karışıklıklar ile Türkiye'ye gelen mültecilerin ele alınacağı toplantıda, terör saldırıları birinci gündem maddesi olacak. Terör örgütüne yönelik bölgede gerçekleştirilen son operasyonların değerlendirileceği toplantıda, terörle mücadele konusunda atılacak adımlar da ele alınacak. Meclis'ten alınan sınır ötesi tezkerenin süresinin 17 Ekim'de dolacak olması sebebiyle tezkerenin uzatılması konusu da Bakanlar Kurulu'nun gündeminde olacak. Öte yandan ortopedi ameliyatı geçiren ve iki gün önce mesaiye başlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bakanlar Kurulu toplantısına elindeki koltuk değneğiyle geldi. Başbakanlık Merkez Bina'nın merdivenlerini yavaş yavaş çıkan Şahin'e Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik eşlik etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı