Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

D-100 Karayolu trafiğe kapandı

19 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı İstanbul'da aniden bastıran sağanak yağış, araç trafiğini olumsuz yönde etkilerken araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar yollarda mahsur kaldı.

İstanbul’da şiddetli yağış nedeniyle kent genelinde trafik durma noktasına geldi. Çok sayıda ev ve iş yerlerinde su baskınları yaşanırken vatandaşlar uzun süre yollarda mahsur kaldı. Kent genelinde etkili olan yağışlar, trafiği de olumsuz yönde etkiledi. Avrupa ve Anadolu yakasında gerek TEM, gerekse de E-5 karayolu, yan yollar ve bu yollara çıkan tali yollar dahil bir çok noktada araç zinciri oluştu. D.100 karayolu İçmeler mevkiinde İstanbul istikametine trafik neredeyse tamamen kapandı. İstanbul'da saat 19.00 sularında etkisini gösteren gök gürültülü sağanak yağışın ardından hava erkenden karardı ve gece görüntüsü yaşandı. Sürücüler ise trafikte zor anlar yaşadı.

Meteoroloji yetkilileri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın gece yarısına kadar etkili olacağını bildirdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı