Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sinema Karslı çocukların ayağına gitti

23 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı Ülker Çocuk Sinema Şenliği her yıl olduğu gibi bu yıl da 63 ildeki çocuklara unutulmaz bir 23 Nisan hatırası yaşattı. Kars'ta ise bin çocuk ilk kez sinemayla buluştu.

Kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde çocuklara verdikleri destek ile bilinen Ülker, bu yıl da binlerce çocuğu sinema ile buluşturdu. Etkinliklerin Kars ayağında ise tam bin çocuk ilk kez sinemaya gitmenin tadını çıkardı. Sinemaya ilk kez gelen bazı çocukların heyecanı gözlerinden okunuyordu. Etkinlik sonunda Ülker ürünlerinin yer aldığı hediye paketleri ise çocukların neşesini bir kat daha artırdı. Kars'ta sinema etkinliğinin yanı sıra kurulan dev çadırdaki etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi. Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’nde uçurtmadan yüz boyamaya, zeka ve bilgi yarışmalarından kaydırağa kadar çocukları doyasıya eğlendirecek her şey vardı.

Proje hakkında bilgi veren Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, sosyal sorumluluk projelerinde çocuklara öncelik verdiklerinin altını çizdi. Bu yıl 63 ilde 159 sinema salonunda gerçekleştirilen şenlik sayesinde 6 yılda 750 bin çocuğu sinema ile buluşturduklarını kaydeden Şeker, "Bu etkinliğin bu yıl 6.'sını düzenliyoruz. Geçen yıl Van'daydık bu yıl ise Kars'tayız. Şu anda Türkiye'nin 63 ilinde 159 salonda çocuklarımız Ülker aracılığıyla ücretsiz olarak sinema salonlarındalar. Kurucumuz merhum Sabri Ülker, bize 'Ben çocukları ürünlerimizle mutlu ettim siz de yapacağınız etkinliklerle mutlu edeceksiniz' demişti. Buradan yola çıkarak yaptığımız bu kültürel etkinlikle binlerce çocuğumuzu sinemayla buluşturuyoruz” dedi.

Şeker, bu yılki etkinliklerden 103 bini çocuk 122 bin kişiyi sinema salonlarında ağırladıklarını belirterek, 6 yılın sonunda 750 bini çocuk 912 bin kişiye ulaştıklarını anlattı. Şeker, hedeflerinin 2015 yılında 1 milyon kişiye ulaşmak olduğunun altını da çizdi.

SAĞLIKLI BESLENME, SPOR VE KÜLTÜR SANATA YÜZDE 100 DESTEK
Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, çocuklara yönelik çeşitli projeler ürettiklerini belirterek, “Spor ve sağlıklı beslenme gibi alanlarda da projelerimiz var. Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürüttüğümüz dengeli beslenme projesinde şu ana kadar 400 bin çocuğa dengeli ve yeterli beslenmeyi öğrettik. Türkiye Futbol Federasyonu ile ortak yürüttüğümüz bir başka projede ise 250 bin çocuğa futbolla buluşturduk. Şu ana kadar 150 ton süt dağıttık” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı