Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sami Hoştan tutuklandı

9 Eylül 2012 Pazar günü yayınlandı Kumar çetesine yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında ‘Susurluk' davası hükümlüsü ve 'Ergenekon' davasının tutuksuz sanığı Sami Hoştan’ın da bulunduğu 14 kişi tutuklandı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kumar oynattıkları ve kumar oynattıkları kişileri borçlandırdıkları iddiasıyla aralarında Hoştan’ın da bulunduğu 42 kişiyi gözaltına almıştı. Emniyetteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edilen 34 şüpheli soruşturmayı yürüten Terörle Mücadele Kanunun 10. Maddesiyle yetkili Savcı İsmail Göktürk’e ifade verdi. Şüphelilerden 19’i gün içerisinde serbest bırakılırken, savcılık sorgusu tamamlanan şüphelilerden aralarında Sami Hoştan’ın da bulunduğu 15 şüpheli tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Nöbetçi 2. No’lu sorgu hakimi karşısına çıkarılan 15 şüpheliden aralarında Sami Hoştan ve kardeşi Sedat Hoştan'ında bulunduğu 14 kişi ‘suç işlemek için örgüt kurmak’, ‘örgüte üye olmak’, ‘kumar oynatmaya aracı olmak’ ve ‘yağma’ gibi suçlardan tutuklanarak cezaevine gönderildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı