Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hastanede Korkutan Yangın!

31 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nin dahiliye bölümünde yangın çıktı.Servisteki hastalar sedye ve tekerlekli sandalye ile tahliye edilirken, yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nin dahiliye bölümünde saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Elektrik trafosunda çıkan yangın oksijen tüplerine de sıçradı. Yangınla birlikte dahiliye servisi dumanla kaplandı. Olay yerine itfaiye ekipleri çağrılırken, hastaları tahliye etmek için hemen çalışma başlatıldı. Hastane personeli, hastaları sedye ve tekerlekli sandalye ile hastane bahçesine çıkardı. Hastalardan birinin dışarı çıkartılıp bir banka yatırıldığı görüldü.

Hasta daha sonra hastaneden getirilen bir yatağın üzerine yatırıldı. Hastane görevlileri dışarı çıkartılan hastaların başından ayrılmadı. Hastalar daha sonra başka servislere nakledildi. Ne olduğunu anlayamadıklarını belirten hastalar, tedbir için dışarı çıkartıldıklarını belirtti.

Olay yerine gelen Fatih ve Bakırköy itfaiye grupları yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Enfeksiyon bölümünde hasar oluştuğu ve diğer servislerde hizmet verileceği belirtilirken, yangınla ilgili inceleme sürüyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı