Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Milli Güreşçilere Moral İftarı

6 Ağustos 2012 Pazartesi günü yayınlandı Londra Olimpiyatları’nda minderde Türkiye’yi temsil edecek olan güreşçiler 25 bin kişiyle birlikte iftar yemeğinde buluştu.

Başakşehir’deki Sular Vadisi’nde gerçekleşen iftar programına Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Serbest Güreş Türk Milli Takımı Sporcuları ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, iftar programlarının dostluk ve kardeşliği pekiştirdiğini söyledi.

Serbest Güreş Milli Takımı antrenörü Yakup Topuz da “İftar programının kendilerine büyük moral verdiğini belirterek, “Hazırız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizden altın madalya bekleniyor. İnşallah madalyalarla döneriz diyorum. Halkımızın dualarını bekliyorum. Bu bizlere de Türk Milletine de hayırlı olur.” dedi.

Motivasyonlarının yerinde olduğunu belirten takım kaptanı Serhat Balcı ise Londra'ya başarı için gittiklerini aktardı. Bu arada iftariyelerin dağıtımı esnasında yaşanan arbede istenmeyen görüntülerin yaşanmasına sebep oldu. Kutular içindeki çok sayıda yemek yerlere döküldü. Yemekler vatandaşların ayakları altında çiğnendi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı