Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Mezuniyet töreni dönüşü kaza

14 Haziran 2012 Perşembe günü yayınlandı Karabük'te, mezuniyet töreni dönüşü kamyonetin tarlaya devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Samsun'dan, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine giden Ziya Erdoğan yönetimindeki 67 YA 750 plakalı kamyonet, Karabük Merkez ilçeye bağlı Kayı Köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki tarlaya devrildi.

Kazada, kamyonette bulunan Fatma Erdoğan ve Hasan Gemeç olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Erdoğan ile araçtaki Bilgen Akbaş , Beyza Gemeç ve Yeliz Erdoğan yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karabük Devlet Hastanesine kaldırıldıralan yaralıların sağlık durumlarının ağır olduğu belirtildi.

Bu arada kazada araçta sıkışarak yaşamını yitiren Fatma Erdoğan ve Hasan Gemeç'in cenazeleri Karabük Belediyesi kaza kırım ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı.

Erdoğan ve Gemeç'in cenazeleri Karabük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

-Mezuniyet töreni dönüşü-

Erdoğan ve Gömeç ailelerinin sürücü Ziya Erdoğan'ın Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde okuyan oğlu Murat Erdoğan'ın mezuniyet törenine katıldıkları ve memleketlerine dönmek için yola çıktıkları belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir: Ahmet Özler / Ferdi Akıllı

Yayıncı: J.Jale Müminoğlu


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı