Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Küçük kız ölmüme direnemedi

2 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı Ataşehir'de evlerinde çıkan yangından kurtulmak için annesi tarafından 4. kattan aşağı atılan Müşerref Koçak(12), hayatını kaybetti.

Koçak'ın cenazesi ailesinin gözyaşları arasında hastaneden alınarak Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi . Ataşehir'de geçtiğimiz hafta çıkan yangında, alevlerden kurtulmak için annesi tarafından 4. kattan aşağı atılan Müşerref Koçak, özel bir hastanede tedavi altına alındı. Koçak bu sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Minik Müşerref'in ölümü, yakınlarını da yasa boğdu. Hastaneye gelen Müşerref'in akrabaları, uzun süre gözyaşı döktü.

Müşerref Koçak'ın babası Yetiş koçak, sabah saatlerinde cenazeyi almak üzere hastaneye geldi. Savcının incelemesi ardından hastaneden alınan cenaze, yakınlarının gözyaşları arasında Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan baba Yetiş Koçak, "Buraya geleli 6 ay oldu. On günde bir çocuğumu görmeye geliyordum. Dargınlığımız vardı. Bu olayı Son dakikada duydum. Kızım 4 kattan atladı diye televizyonlarda gördüm. Acele acele buraya geldim. Kızımın yüzünü bundan 10 gün önce gördüm geldiğimde göremedim. Çok acılar içindeyim" dedi Müşerref Koçak'ın yengesi Deniz Kaymaz,olay gününü anlatarak, "Kahvaltı sofrasındayken yangın çıkmış. Kendilerini cama atmışlar. Arkalarına ateş gelince yanacağız diye düşünmüşler. Çocuk için battaniye açıldı. Çocuk düşünce orada kaybettik. 'Çocuğumu atıyorum iyi tutun' diye bağırdı. Çocuğunun yere çakıldığını gördü. Tutamayınca kendisini de attı" dedi.

Yangından bir gece önce Müşerref'in annesi ile birlikte evine geldiğini söyleyen Kaymaz, "Akşam çocuk bana yalvardı. 'Yenge burada yatayım. Evime gitmek istemiyorum çok soğuk oluyor' diye. Annesi bırakmadı. Saat 23.30 gibi eve gittiler" ifadelerini kullandı.

Müşerref Koçak'ın dayısı Cengiz Kaymaz ise ablasının durumunun ciddiyetini koruduğunu, cenaze işlemleri ardından tedavi ile ilgileneceklerini söyledi.

Müşerref Koçak'ın memleketi Zonguldak'ta toprağa verileceği öğrenildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı