Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

5'i çocuk 9 kişi yandı

2 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı Fransa'da Türk ailenin oturduğu evdeki yangında 1 kişi hayatını kaybetti.

Türk ailelerin kaldığı apartman ve evlerdeki yangın haberlerine yenisi eklendi.

Almanya'da, bir Türk annenin 7 çocuğu ile birlikte yaşamını yitirdiği yangının üzerinden kısa süre geçmişken, dün ilk yangın haberi yine Almanya 'dan geldi. Köln 'de, Türk ailelerin de kaldığı apartmandaki yangında 2 kişi ölürken; ölenler arasında Türk yoktu, aralarında Türklerin de bulunduğu 30 'a yakın kişi hastanelere kaldırıldı.

Son haber ise Fransa 'dan geldi. Ülkenin Almanya sınırındaki Mutzig kasabasında, bir Türk ailenin yaşadığı evde çıkan yangında Sebahattin Uçar adlı Türk vatandaşı hayatını kaybetti.

Müstakil evde dün sabah 8.30 sularında başlayan yangın, 35 kişilik itfaiye ekibinin çalışmalarına rağmen ancak öğleden sonra kontrol altına alınabildi.

Sebahattin Uçar 'ın hayatını kaybettiği yangın, evde bulunan 6 kişiyi de hastanelik etti. Dumandan zehirlendikleri belirtilen bu kişilerin hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Yangının nedeni henüz belirlenemezken, itfaiye ve jandarmanın yangının şömineden çıkmış olma ihtimali üzerinde durduğu kaydedildi.

Fransa 'daki yangın haberi henüz gelmemişken, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Almanya 'dan gelen son haber üzerine herkesin aklındaki soruyu gündeme taşımıştı: Neden hep Türk evleri?








HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı