Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ateşin üzerinde düştüler

22 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı Kars’ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nevruz kutlamaları kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende ateşin üzerinden atlayan iki öğrenci acele edince çarpışıp ateşin içine düştü.

Atatürk İlköğretim Okul bahçesinde düzenlenen Nevruz programına; Milli Eğitim yetkilileri, okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Etkinlikte, günün anlam ve önemine yönelik konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.Bu yıl ilkinin düzenlenen Nevruz coşkusu nefeslerinde tutulduğu anlara da sahne oldu. Nevruz ateşinin üzerinden atlayan iki öğrenci acele edince çarpışarak ateşin içine düştü.

Olayda öğretmenlerle birlikte, öğrenci ve veliler büyük heyecan yaşadı. Öğrenciler şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Nevruz etkinliği; çuval ile ördek yürüyüşü, kaşıkta yumurta taşıma, halat çekme ve yoğurt yeme yarışı ile devam etti. Program öğrenci ve velilerin davul-zurnalı halayıyla Son buldu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı