Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Dönmeleri sevindirici''

14 Mart 2013 Perşembe günü yayınlandı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kamu görevlilerinin serbest bırakılmasına ilişkin sürecin beklendiği gibi devam ettiğini belirterek, “ Biz bir an önce bu kardeşlerimizle kucaklaşmak istiyoruz.Ailelerine ‘Gözünüz aydın olsun.’demek istiyoruz.”diye konuştu.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde 45. akademik yıl açılış törenine katılan Arınç, törenin ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin, kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılmasına ilişkin sorusuna Arınç, “Kamu görevlilerinin ailelerine kavuşacak olmasından biz sevinç duyuyoruz. Bu insani bir olaydır. Heyet, Kuzey Irak’a geçti. Alıkonulanlarla görüştü. Şu anda arkadaşlarımız bir biri ile buluştu.” ifadelerini kullandı.Sürecin normal bir şekilde yürüdüğünü kaydeden Arınç, “Bir iki küçük arızanın dışında gecikmeye yol açan başka bir sebep olmadı. Biz bir an önce bu kardeşlerimizle kucaklaşmak istiyoruz. Ailelerine ‘Gözünüz aydın olsun.’demek istiyoruz. Gelişmeler beklendiği gibi devam ediyor." dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı