Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Elektrik kontağından çıktı

8 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, cumhuriyetin yükselmesinde, demokrasinin gelişmesi ve milletin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarılmasında; çalışkan, özgür düşünceli ve erdemli Ankaralı kadınlara büyük görevler düştüğünü söyledi.

Vali Yüksel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk kadınının toplum içerisinde layık olduğu yere gelmesinin Türk milletinin çağdaşlaşma kararlılığının en açık ifadesi ve başarısının da en önemli göstergesi olduğunu belirten Yüksel, “Türk kadınının toplumsal yaşama katılımının giderek artması, milletimizin aydınlık yolunu daha da açacak ve topyekun kalkındıracaktır.” dedi.

Alaaddin Yüksel, yapılan kanuni düzenlemelere ve alınan tüm tertip ve tedbirlere rağmen, kadına yönelik şiddetin halen toplumsal bir sorun olarak Ankara' da varlığını sürdürmesinin asla kabul edilemeyeceğini vurguladı. Yüksel, “Ankara ilinde özellikle kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda gayretli, etkili ve sorumlu çalışmalar sürdürülecek olup, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte bu önemli toplumsal sorunla mücadele kararlılıkla sürdürülecektir.” diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı