Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

4 dakikada müdahale edildi

8 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı Altındağ Belediyesi, dün gece çıkan yangında yanan Yunus Emre Çarşısı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Belediye yetkilileri, yangına 4 dakikada müdahale edildiğini bildirdi.Ankara İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Gece 00.07’de ihbar geldi ve ekipler 00.11’de olay yerine ulaştı. Yangın, 03.00’da kontrol altına alındı ve 04.00’te tamamen söndürüldü. Yangında 685 tezgah yanarken, 2 itfaiye eri de yaralandı. Büyükşehir İtfaiye Dairesi’nin 140 personelden oluşan 56 ekip ve 10 tankerle müdahale ettiği yangın, saat 03.00’te tamamen kontrol altına alındı." denildi.

Açıklamaya göre, merkezde bulunan istasyonların yanı sıra Kurtuluş, Siteler, Batıkent, Sincan, Kayaş, Keçiören, Çayyolu, Gölbaşı ve Esat istasyonları ile Altınpark Müfrezesi’nin de katıldığı yangın söndürme çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı ile Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri de tanker takviyesi yaptı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 685 tezgahın tamamen kül olduğu ve kullanılamaz hale gelen çarşıdaki yangının çıkış nedeninin araştırıldığını bildirdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı