Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Dev tesis enkaza döndü

29 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı Yalova'da, AKSA Akrilik Kimya Sanayi A.Ş.Fabrikası'nda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın soğutma çalışması devam ediyor.

Yalova-Karamürsel yolunda bulunan AKSA Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Fabrikası'nda sabah saat 08.00'de başlayan yangın yaklaşık 6 saat Sonra kontrol altın alındı. İtfaiye ekipleri soğukta çalışmaları için yoğun gayret sarf ediyor. Yangının söndürülmesi için çevre illerden çok sayıda itfaiye ekibi de desteğe geldi.

FOLKLİFT İHTİMALİ

Yangının, elyaf depolarında çıktığı ve kimyasal maddelerin bulunduğu depolara uzak olduğu belirtildi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangının, folklift aküsünün patlaması Sonucu çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Yangın nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

Polisin, Yalova-Karamürsel yolunu tek şeride düşürmesi nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. AKSA tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi:
"27 Ocak pazar günü sabah 08.30 sıralarında Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. mamul ambarında çıkan yangına teknik ekipler tarafından anında müdahale edilmiştir. Çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri de yangının mamul ambarı dışına sıçramaması için gerekli tedbirleri almıştır. Bir can kaybı yaşanmamıştır ve yaralı perSonelimiz bulunmamaktadır. Büyük bir oranda kontrol altına alınan yangına neden olan unsurlar yetkililer tarafından araştırılmaktadır."

Fabrika içinde toplantı yapan yetkililerin Son durum hakkında açıklama yapması bekleniyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı