Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ölüm Kalım Savaşı Veriyor

22 Nisan 2012 Pazar günü yayınlandı Eskişehir'de Porsuk Çayı'na düşen çocuğun annesi, nehir kenarında tedbir alınmamasına tepki gösterdi.

Önceki gün Kurtuluş Mahallesi Tabakhane Köprüsü yakınında Porsuk Çayı'na düşen 9 yaşındaki Süleyman Çağrı Arı'nın annesi Fatma Arı, çocuğunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirterek, "Çocuğum şu anda yoğun bakımda. Daha kendine gelemedi. Şuuru yerinde değil. Solunum cihazına bağlı yaşıyor. Doktorlar bize ilk başta 72 saat beklememizi gerektiğini söylediler. 'Çocuğun üzerinde ne etki bırakabilir, normale döner mi, dönmez mi veya beyninde ne hasar bırakabilir bilmiyoruz. Ancak bir hafta sonrasize bilgi verebiliriz' dediler" ifadelerini kaydetti.

Gözü yaşlı anne, oğlunun Tabakhane Caddesi'nde düştüğünü, Aydın Arat Parkı yakınında kurtarıldığını belirterek, "Arada 700-800 metre mesafe var. O zamana kadar görmüşler. Çocuk ilk önce suda çırpınıyormuş. O zamana kadar bir kişi yok muydu? Bir insan yok muydu suya atlayacak? Ben kendim yüzme bilmesem bile, orada bir insan değil, bir kedi dahi olsa yine atlardım suya. O koca Eskişehir'de kimse yüzme bilmiyor muydu? Çocuğumun suya düştüğü yer Eskişehir'in göbeği. Biz kenar bir yerde yaşamıyoruz. Bu su okadar büyük ki. Ayrıca orada neden hiçbir korkuluk yok? Neden hiçbir bariyer yok. Herkesin çocuğu düşebilirdi. Bakın benim çocuğum ölüm kalım mücadelesi veriyor. Kimsenin çocuğunun başına gelmesin bu olay. Bunun için önlem alsınlar. Evim bomboş benim" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı