Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Baltayla sakal, ateşle saç tıraşı Haberi 

31 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Balıkesirli berber, ateş ve balta ile tıraş ettiği Çinli müşterilerini şaşırttı.

Daha önce de tıraş şovlarıyla herkesi şaşırtan berber Selahattin Aytekin, dükkana gelen Çinli müşterilerini de kendisine hayran bıraktı. Çinliler, ateşli tıraşın ardından usta berbere anı plaketi vererek teşekkür etti.

Mesleğinde 39 yılını dolduran evli ve 2 çocuk babası Balıkesirli berber Selahattin Aytekin (50), ilk defa 2003 yılında bir iddia üzerine ateşle saç tıraşı, baltayla da sakal tıraşı yapmaya başladığını, 9 yıldır bunu şov amaçlı olarak sürdürdüğünü anlattı. Hafta sonu cuma akşamı iş yerine tesadüfen gelen Çinli müşterileri tıraş ederken önceki şovlarının bulunduğu görüntüleri izleten Aytekin, Çinlilerin isteği üzerine ateşle saç ve balta ile sakal tıraşı şovunu tekrarladı. Yanlarında Türkçe bilen birarkadaşlarıyla gittikleri berberde ateş ve balta ile tıraş olan Çinliler, ilk defa şahit oldukları bu anları görüntülemeyi de ihmal etmedi.

Yabancı müşterileri Selahattin Aytekin'e Çince, "Tarihten bugüne mucize tıraş. Ateşle tıraş yapan adam" yazılı belge hediye ederken, mutluluktan uçacak kadar sevinçli olduğunu ifade eden çılgın berber, "Güzel bir tanıtım yaptım. Hem Balıkesir'i hem ülkemizi Çinlilere tanıtmış olduk. Çinliler dünyayı şaşırtıyor ama ben de Çinlileri şaşırttım" diye konuştu.

Balıkesirli berber Selahattin Aytekin, şimdiki hedefinin Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmek olduğunu, bunun için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı