Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kar Çatıdan Böyle Düştü

10 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Muş'ta çatıdan düşen karın altında kalan 3 kız öğrenci yaralanırken, 2 araç da hasar gördü. Olay anı, MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, İstasyon Caddesi'nde meydana geldi. Muş Alparslan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu'nda eğitim gören Canan Batıbay, Semra Özden ve Güllü İnal, Hükümet Konağı mevkiinde 5 katlı bir binanın önünden geçerken çatıda biriken kar kütlesi üzerlerine düştü.

Bir anda yere yığılan öğrencilerin yardımına çevredekiler yetişti. Hemen güvenli bir alana alınan yaralı öğrenciler, olay yerine çağrılan ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Olay sırasında 2 araç da zarargördü.

Kar kütlelerinin düşme anı MOBESE kameralarına yansırken, başka bir kayıtta ise, Lise Caddesi'ndeki bir lokantanın çatısının karın ağırlığına dayanamayarak çöktüğü görülüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı