Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kadına Sokak Ortasında Dayak

1 Mart 2012 Perşembe günü yayınlandı Rize'de mobese kameraları tarafından kaydedilen trafik kazalarıyla ilgili görüntüler basına dağıtıldı.

Görüntüde bir kişinin kadına şiddet uygulaması dikkat çekiyor.

Rize Emniyet Müdürlüğü, il merkezinde 60 kamerayla cadde ve sokakları izliyor. Kaydedilen görüntüler sayesinde kazalardaki hatalar daha iyi analiz ediliyor.

Son mobese kayıtlarına göre Atatürk Caddesi'nde iki sürücü tartışıyor. Sürücü elindeki balta ile saldırıyor, araya giren vatandaşlar olayın büyümesini engelliyor. Karadeniz sahil yolu üzerindeki üst geçide çıkan bir kişi intihara teşebbüs ediyor. Atatürk Caddesi üzerinde bir kişi, şaşkın bakışlar arasında kadına tokat atıyor. Karadeniz Sahil Yolu Rize Limanı girişindeki kavşaktan dönen bir kamyonete, arkadan gelen ve aynı istikamette giden bir otomobil çarpıyor. Aynı noktada meydana gelen benzer bir kaza daha dikkat çekiyor. Her iki kazada da ölen ya da yaralanan olmuyor. Yeniköy Mahallesi'nde geri geri gitmeye çalışan sürücü kaza yapıyor. Karadeniz Sahil yolunda aşırı hız yapan kamyon ve otomobil çarpışıyor. Otomobil savrularak bariyerlere çarparak durabiliyor. Çamlıbel Mahallesi'nde geri geri gitmeye çalışan çimen yüklü kamyon devriliyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı