Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İşte Düğünün Sürpriz İsmi

19 Şubat 2012 Pazar günü yayınlandı Cem Yılmaz’la Ahu Yağtu’nun düğününde, sahnede sürpriz bir isim olacak.

Önceki akşam Bahçeşehir 'deki bir restoranda sahneye çıkan Ümit Besen, gazetecilerle sohbeti sırasında önemli bir bilgiyi ağzından kaçırdı.

- Tavernaların eskimeyen ismi, Cem Yılmaz 'la Ahu Yağtu 'nun 10 Mart 'ta Pera Palace Hotel 'de yapılacak düğününde şarkı söyleyecek.

- Geçen hafta Cem Yılmaz 'ın gösterisini izledikten sonra kulise gidip komedyenle tanıştıklarını anlatan şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: “Bizi çok sıcak bir şekilde karşılayıp düğünlerine davet etti. Ben de bu nazik daveti karşısında düğünlerinde sahneye çıkıp jest yapmak istedim ve menajeriyle görüştükten sonra anlaştık.”

- 'Nikah Masası'şarkısını yaratan Besen, paranın söz konusu olmadığını, düğün hediyesi olarak sahneye çıkmak istediğini söyledi ve ekledi: “Cem gerçekten çok saygılı ve beyefendi bir insan. Onun düğününde şarkı söylemek bana mutluluk verecek.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı