Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yağmur sele döndü

21 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı Adıyaman’da meydana gelen sel nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken, mahsur kalan vatandaşları belediye ekipleri traktör ve araçlarla karşıdan karşıya geçirdi.

Adıyaman’da son üç günde meydana gelen yağışlar hayatı durma noktasına getirdi. Son üç gün içerisinde metrekareye 163.1 kilogram yağış düştü. Son bir günde yağış miktarı 64.8 kilograma ulaştı.

Yağışların fazla olması ve cadde ve sokakların göle dönmesi nedeniyle kaldırımlarda mahsur kalanların yardımına belediye ekipleri yetişti. Ekipler traktörler ve araçlarla vatandaşları kaldırımdan yolun karşısına geçirdi. Belediye tarafından görevlendirilen araçlar vatandaşların karşıdan karşıya geçmesiyle ilgilendi.

Vatandaşlar verilen hizmetten memnuniyetlerini dile getirirken, yağışların son yılların en yüksek yağışı olduğunu ifade ettiler .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı