Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Helikopter sahile indi

21 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı Sarıyer’de bir helikopter, kar yağışı ve şiddetli rüzgar sebebiyle deniz kenarına iniş yapmak zorunda kaldı.

Sahildeki helikopteri gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı, kara trafiğini olduğu kadar hava trafiğini de aksattı. Atatürk Havalimanı’nda çok sayıda sefer gecikmeli yapılabildi. Sarıyer’de ise ilginç bir olay yaşandı. Özel bir şirkete ait helikopter, sert hava şartları nedeniyle Büyükdere Caddesi üzerine acil iniş yaptı. Denize yarım metre mesafede iniş yapan helikopter, görenleri şaşkına çevirdi. Helikopterin içinde bulunanlar olaydan yara almadan kurtuldu. Vatandaşlar, helikopterin önünde fotoğraf çektirdi.Elverişsiz hava şartları sebebiyle helikopter pilotunun önce ağların üstüne inmek istediğini belirten Balıkçı Ahmet Karakaya, helikopterin kızaklama bir şekilde denize 30 santimetre mesafede iniş yaptığını aktardı. Sahilde duran helikopterin, hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle bu gece bekletileceği, hava şartları düzeldikten sonra götürüleceği belirtildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı