Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Kan örneği bile alınamadı''

20 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı Gündeme dair açıklamaları ile adından sıkça söz ettirten AK Partili Şamil Tayyar’dan Turgut Özal’ın naaşıyla ilgili çok konuşulacak bir iddia geldi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'de ekrana gelen 1'e Bir programında merhum cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın naaşında yapılan incelemeye ilişkin çok özel bilgileri canlı yayında paylaştı.

'NAAŞ BOZULDUĞU İÇİN KAN ALINAMAMIŞ'

''Kesin bir bilgi olarak söylüyorum 6 - 6 buçuk metre derinlikte ve her tarafı su içindeymiş'' diyen Tayyar, Özal'ın naşının bozulmamış olduğu iddialarını yalanladı. Naaşın bozulduğu için kan örneği bile alınmadığını belirten Tayyar, ''Dendi ki bütün bünye olduğu gibi korunuyor. Dolayısıyla kandan örnek alındı vs. Onun da öyle olmadığını öğrendim bunu kesin bilgi olarak söylüyorum. Şöyle mesela ayaklarında kolları ve kafatası tümden çürümüş ve kemikler ortaya çıkmış. O zaman şu ana kadar bütün bilgiler yanlış. Kamuoyuna çok ciddi bir kirli bilgi pompalanıyor. Dezenformasyon var'' ifadelerini kullandı.

'KAN VE DOKU TAHLİLLERİ YAPILMALI'
Öte yandan programın bir diğer ismi CHP eski İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek de Özal'ın ölümünden sonra gereken tahlillerin yapılmamasına dikkat çekti. Şimşek,''Bu tür görevlerde bulunan insanların vefatından sonra idrar, kan ve doku tahlilleri yapılmalı'' diyerek ''Hangi koşullarda hakka kavuşursa kavuşsun bu olmalı'' şeklinde konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı