Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Neredeyse bütün aile yanacaktı

19 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı Şanlıurfa'da evini ateşe verip, av tüfeğiyle etrafa rastgele ateş ettiği iddia edilen kişi, özel harekat polisinin de katıldığı operasyonla etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, Bamyasuyu Mahallesi'nde oturan ve borcu nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülen Fatih D. , eşi ve çocuklarını evden uzaklaştırıp, balkondan av tüfeğiyle rastgele ateş etmeye başladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekiplerin çevre güvenliğini aldıktan sonra ikna etmeye çalıştığı Fatih D, bir odayı yakıp, av tüfeğiyle rastgele ateş etmeyi sürdürdü.

Bunun üzerine bölgeye özel harekat polisi sevk edildi. Evin çevresini saran özel harekat ekibi, kapıdan kalkanlarıyla içeri girdi. Elindeki silahıyla birlikte etkisiz hale getirilen ve yoğun dumandan etkilendiği görülen Fatih D, sedyeyle ambulansa alındı. Burada ilk müdahalesi yapılan Fatih D, daha sonra Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra eve giren itfaiye ekipleri, odadaki yangını söndürdü.

Öte yandan operasyon sırasında Fatih D'nin ailesi, evin çevresinden uzaklaştırıldı.

Muhabir: Yasin Dikme / Mehmet Güldaş
Yayıncı: İsmail Fidan


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı