Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ayrılalım dedi, öldürüldü

19 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir otelde işçi olarak çalışan genç, kendisinden ayrılmak isteyen güvenlik görevlisi nişanlısını pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

İki genç de olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre aslen Sökeli olan ve Kuşadası’nda 5 yıldızlı bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 25 yaşındaki Kübra Biberci ile Sökeli olan ve Kuşadası’nda 4 yıldızlı bir otelde işçi olarak çalışan 24 yaşındaki Doğan Yılmaz bir süre önce nişanlandı. İki genç henüz bilinmeyen bir nedenle ayrılık kararı aldı. Doğan Yılmaz saat 16.00 sıralarında bir araçla birlikte yanına pompalı tüfek alarak nişanlısı Kübra Biberci’nin çalıştığı Kadınlar Denizi Mahallesi’ndeki 5 yıldızlı otele gitti. Pompalı tüfekle Kübra Biberci’nin güvenlik görevlisi olarak çalıştığı otelin girişindeki kulübeye giren Doğan Yılmaz tüfeği ateşleyerek Kübra Biberci’yi başından vurmasının ardından pompalı tüfeği bu kez kendi başına doğrultup ateşledi. Her iki genç olay yerinde hayatını kaybetti.Öte yandan Doğan Yılmaz'ın olay yerine nişanlılık fotoğrafları ile ‘Ben çok sevmiştim, beni ciddiye almadı, böyle olmasını istemezdim’ şeklinde not bıraktı. Cumhuriyet savcılığının talimatı ile polis tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı