Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Soba gazı zehirledi

14 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı Büyükçekmece Tepecik'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 5 aylık hamile kadın ile nikahsız eşi evlerinde ölü bulundu.

Genç kadından 6 ay önce evinden kaçtığı ailesinin ise polise kayıp başvurusu yaptığı öğrenildi.Türkoba Mahallesi’de dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, nikahsız yaşadığı eşi Aydın Koç (32) ile birlikte Gülay Uçar (24) sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü. Yakınlarının iddiasına göre, genç kadın evden kaçınca Aydın Koç ile tanıştı. Evden kaçtığını söylemesi üzerine Koç, Uçar'ı ailesine teslim etmek istedi. Ancak bunu kabul etmeyen Uçar'ı kendi evine götürdü. Daha sonra birlikte yaşayan çift, geçtiğimiz salı akşamı Uçar'ın ailesinin evine giderek evlendiklerini söyledi.

Hamile olduğunu da ailesine söyleyen Gülay Uçar ve Aydın Koç tekrar evlerine döndü. O günden sonra Uçar'ın
annesi Necla Uçar, kızını telefonla aramasına rağmen kendisinden haber alamadı. Cuma günü kızının yaşadığı eve giden anne Uçar, komşularından haber almaya çalıştı. Uçar ailesi, evlerine polis gelince kızının ve damadının öldüğünü öğrendiler.Cenazelerin kaldırıldığı Adli Tıp Kurumu’na cenazeyi almak için gelen Gülay Uçar'ın yakını Selahattin Umut, "Yaklaşık 6 ay önce evden kaçmıştı. Büyükçekmece sahilinde Aydın'la tanışıyor ve beraber yaşamaya başlıyorlar. Gülay ortadan kaybolunca babası karakola kayıp başvurusu yapmıştı. Bir hafta önce el öpmeye geliyorlar ve beraber yaşadıklarını söylüyorlar. Bizler de Gülay'ın Aydın'la beraber yaşadığını ve hamile olduğunu daha yeni öğrendik." şeklinde konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı