Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Galatasaraylılar kızacak!

14 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış İstanbul'da katıldığı bir toplantıda, “Türk Lirası’ndan altı sıfır attık ancak Galatasaray’ın yediği 6-0’ı biz bile silemedik” dedi.

Bakan Egemen Bağış, Swiss Otel 'de gerçekleştirilen Marka 2012 Konferası 'na katıldı ve basın mensunplarının sorularını cevapladı.

Bağış, bir gazeteci tarafından yöneltilen, “Niye dünyaya mahal olmuş bir Türk markamız yok? Galatasaray ve İstanbul'u saymazsak” sorusuna verdiği cevap ile herkesi şaşırttı. Bağış'ın cevabı şöyle oldu:

“Ben burada iktidarın birçok başarısını övdüm, yaptıklarımızı anlattım ama bir başarısızlığımızı da size burada itiraf etmek zorundayım. Biz Türkiye 'de Son 10 yılda çok iş yaptık. En önemlilerinden bir tanesi de Türk lirasından 6 sıfırı silmek oldu. Ama Galatasaray 'ın yediği 6-0 'ı biz bile silemedik.”

Egemen Bağış 'ın bu sözleri sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlar tarafından sert eleştiriler aldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı