Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Arınç- Senin aklın uçkurunda

13 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı Arınç, CHP'li vekil Aylin Nazlıaka'nın cinsiyet ayrımcılığa yaptığı iddiasına çok sert yanıt verdi.

TBMM 2013 Bütçe görüşmelerinde söz alan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlı Aka, Arınç 'ın konuşmasında cinsiyet ayrımcılığı yaptığı öne sürdü.

YERİN DİBİNE GİRDİM, UTANDIM, MAHCUP OLDUM

Eleştirilere yanıt vermek için kürsüye çıkan Bülent Arınç ise Aylin Nazlı Aka 'ya kürtaj konusundaki açıklamalarını hatırlatarak, çok sert bir gönderme yaptı. Arınç, konuşmasında Aylin Nazlı Aka 'nın mecliste bakışlarında rahatsız olmadığını ifade ederek “Ben sizin bakışınızdan mahbup olmuyorum. Kürtaj meselesi siz Aylin Nazlı öyle bir söz sarf ettiniz ki, benim yüzüm kıpkırmızı oldum. Ben o zaman mahcup oldum. Asıl o zaman utandım, asıl o zaman yerin dibine geçtim. Bir evli bir bayan milletvekili, bir çocuğu olan milletvekili kendisiyle ilgili organını nasıl böyle açıkça konuşabilir, nasıl bundan yüzü kızarmaz, benim o zaman yüzüm kızardı, o zaman mahçup oldum” dedi.

BAŞBAKAN VAJİNA BEKÇİLİĞİNİ BIRAKSIN DEMİŞTİ

CHP Milletvekili Aylin Nazlı Aka, Başbakan Erdoğan 'ın kürtaj açıklamaları sonrası bir basın açıklaması yaparak “Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın.” demiş ve bu açıklamaları tepki çekmişti.

BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı