Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Deniz çöplük gibi oldu

7 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı Zonguldak'ta 2 gündür etkili olan yağmur ve fırtına sonrası derelerden gelen evsel atıklar limanı çöplüğe çevirdi.

Çöplerin içinde can yeleğinden spor toplarına, damacanadan mutfak eşyalarına kadar her şey bulunuyor. Zonguldak’ta etkili olan yağış ve fırtına sonrası Zonguldak Limanı çöplüğe döndü. Derelerden gelen evsel atıkların içinde, damaca şişesi çeşitli spor topları, can yeleği, 100’lerce teneke ve pet şişeler gibi çöpler limana birikti. Limandaki bu kirlilik, vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar her yağmur ve fırtınada bu bildik görüntülerin olduğunu ifade etti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı