Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hastanede doktora saldırı

2 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı “İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü’nde yatan bir hastanın hayatını kaybetmesi üzerine hasta yakınları hastaneye gelerek doktor, hemşire ve sağlık görevlilerine saldırdı.

İstanbul Üniversitesi’nden yapılan açıklamada 28 Kasım 2012 saat 16.00 sıralarında Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’ne yatırılan hasta Ü.T.’nin yakınlarının, hastalarının vefatından Sonra, sağa sola bilinçsizce saldırarak, hastanenin bilgi işlem, danışma, numaratör, acil kapısı, koroner yoğun bakım kapıları ve camlarını, hemşire odası camını kırarak zarar verdikleri ve perSoneli darp ettikleri bildirildi.

Açıklamada, “Olaylar başlayınca kolluk kuvvetleri haberdar edilmiştir. Ancak ilk etapta kolluk kuvvetleri yetersiz kalmış, takviye güçler çağırılmıştır. Yine Cerrahpaşa Yerleşkemizden takviye güvenlik istenmiştir. Takviye güçleri gelene kadar, hasta yakınları hastanemizin çeşitli yerlerine zarar vermişlerdir. Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nin içine kadar giren hasta yakınları, vefat eden hastayı da alarak ambulansla İÜ İstanbul Tıp Fakültesi’ne gitmişlerdir. Bu esnada 5. serviste yatan hastanın kardeşi hasta M.T.’de hastanemizden servis sorumlularına bilgi vermeden ayrılmıştır. Olay adli makamlara intikal ettirilmiştir. Şiddetten en çok arındırılmış bir mesleğin çalışanlarının Son yıllarda şiddetin hedefi olmasını İstanbul Üniversitesi olarak kınıyoruz” denildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı