Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kadın Doktorun Sır Ölümü

1 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı İstanbul’da bir kadın doktor, görev yaptığı Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 6'ncı katından atlayarak hayatını kaybetti.

30 yaşındaki asistan Dr. Melike Erdem görev yaptığı Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 6'ncı katından atlayarak hayatını kaybetti. Hastanede yaşanan intiharın ardından büyük üzüntü yaşayan Erdem’in meslektaşlarının ağladığı görüldü.

Öte yandan bazı sağlık örgütleri de sağlık çalışanlarını hastane personeline yapılan şiddeti kınamak için eyleme davet etti.

Bu sırada olayla ilgili ilk açıklama Tabip odasından geldi. Oda yetkilileri kadın doktor hakkında sağlık bakanlığı şikayet hattına yapılan şikayetler olduğunu öğrendiklerini, meslektaşlarının bu şikayetlerin etkisinde kalmış olabileceğini söyledi.

İstanbul Tabip Odasından olayla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çalışan odamız üyesi bir asistan hekim bugün intihar ederek, hayatını kaybetmiştir. SABİM Şikayet Hattı’na gelen hasta şikayeti nedeniyle sabah saatlerinde savunması alınan Acil Tıp Asistanı Hekimimiz saat 14:00 sularında, hastanenin Dahiliye 6. katından aşağı atlayarak intihar etmiştir. İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Ali Çerkezoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyeleri, yaşanan bu üzücü olay nedeniyle hastanede hekimlerle bir araya geldi.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı