Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bu bir bayram rekoru

28 Ekim 2012 Pazar günü yayınlandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde mülteci kampında Suriyeli sığınmacıları ziyaret etti.

Akçakale ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Çelik, daha sonra Akçakale Süleymanşah Konaklama Tesisi’ndeki Suriyeli sığınmacıları ziyaret etti. Suriyelilerin bayramını kutlayan Bakan Çelik, “Özellikle başbakanımızın selamını sizlere getirdim. Buraya gelmemi sorunlarınızı dinlememi ve onları çözüme kavuşturmamı sayın başbakanımız istedi. Arkadaşlarımız burada bazı sorunlarını ve dertlerini bize aktarmaya çalıştılar. Ama görebildiğim kadarıyla burada güzel bir düzen kurulmuş. Kıştan çok yağış aldı burası ve bu sebepten dolayı bazı sorunlar yaşandı. Bunlar geçicidir tabii ama bunun oluşturacağı sorunları gidermek bizim görevimizdir. Sizler bizim kardeşlerimizsiniz. Dost iki ülkenin vatandaşlarıyız. Dolayısıyla burada misafirlerimiz olarak yaşadığınız sorunlardan uzak, huzurlu ve güzel günler geçirmenizi diliyorum. Yetkililerimiz burada aranızda bizde belli aralıklarla geleceğiz. Ve buradaki sorunlarınızı ve dertlerinizi daha da hafifletmeye çalışacağız” dedi.

Suriye’de yaşanan iç savaşın bir an önce bitmesini dileğini belirten Bakan Çelik, “Doğdunuz topraklarda huzurlu yaşamanızı Allah’ım nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, daha sonra Suriyeli vatandaşların sorunlarını dinledi. Süleymanşah Konaklama Tesisi’nde incelemelerde bulunan Bakan Çelik daha sonra buradan ayrıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı