Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yerinden bile kalkamıyor

21 Eylül 2012 Cuma günü yayınlandı Adana'da düzenlenen uyuşturucu operasyonuna 400 kiloluk kadının dramı damga vurdu.

Adana Emniyeti'nin şafak vakti 500 polisle uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda yattığı yerden kalkamayan ve yaklaşık 400 kilo olan bir kadının dramı ortaya çıktı.

'BENİM SESİMİ DUYURUN'

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri dün şafak vakti 500 polisle uyuşturucu tacirlerine yönelik merkez Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs ve Koza Mahallesi'ne baskın yaptı. Polis önceden belirlenen 32 adrese tek tek girip arama yaptı. Polis 19 Mayıs Mahallesi'nde bir sokaktaki evde arama yaparken derme çatma bir evin önünde yatan Solmaz Kaynak (57) adlı kadın 'Benim sesimi duyurun ' diye basın mensuplarına bağırdı. Aşırı kilosundan dolayı yattığı yerden kalkamadığını belirten Kaynak, 'Yıllardır bu haldeyim bana kimse yardım etmiyor. Yattığım yerden kalkamıyorum. Tek başıma hiçbir işimi yapamıyorum. Hastanelere beni at arabasıyla götürdüler ama kimse benim derdime çare olamadı ' dedi.

'NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM'

Kaynak, zayıflayıp insan gibi yaşamak istediğinin altını çizerek, 'Kaç kilo olduğumu bile artık bilmiyorum. Uzun yıllardır tartılmıyorum. Sanırım 400-500 kilo varım. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Ne olur bana yardım etsinler. Bu kilodan beni kurtarsınlar ' diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı