Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Bu nasıl bir hainlik''

1 Eylül 2012 Cumartesi günü yayınlandı İki ay önce Hakkari’de şehit olan Umut Bulut’un Samsun’da yaşayan annesi oğlunun katilleriyle kucaklaşan BDP milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Oğlunun acısının daha taze olduğunu kaydeden Gülbahar Çayıroğlu, haberlerde oğlunun katillerinin askerler tarafından öldürüldüğü haberlerini duymayı beklerken kucaklaşma haberlerinin çıkması ile gördükleri manzara karşısında bir kez daha yıkıldığını söyledi.

"Bu manzarayı göreceğine ölmeyi tercih ederdim." diyen Çayıroğlu, "Bu nasıl bir hainliktir? Haberlerde gördüklerim ve okuduklarım yüreğimi dağladı, ciğerimi yaktı. Dünyam başıma yıkıldı." dedi.

Teröristlerin milletvekilleriyle sarmaş dolaş olmalarını hazmedemediğini sözlerine ekleyen acılı anne, kendisinin ödediğim vergiyle maaş alan birinin, daha sonra oğlunu şehit edenlerle kucaklaşamayacağını kaydetti.

BDP milletvekilinin boynuna sarıldığı teröristin kimbilir kaç mehmetçiği şehit ettiğini söyleyen Çayıroğlu, "En acı olanı da o terörist 2 ay önce sırtında taşıdığı o silahla benim süt kuzusu oğlumu şehit etti. Şimdi kameralar karşında sırtındaki silahla şov yapıyor. Yazıklar olsun. Bu nasıl bir adalettir. Bu insanlar şimdi gelip milletin meclisine girecek. Şehit oğlumun geride bıraktığı 11 aylık torunum, her gece ‘baba’ diye uyanıyor. Buna hangi yürek dayanır? Ben 20 yaşında fidan gibi oğlumun acısını yaşarken, onu şehit eden katiller gülüyorlar. Benim oğlum şimdi ne uğruna şehit oldu? Mezarında rahat değil. Bu insanlık değildir. Artık aklımı yitirme noktasına geldim. Daha dayanacak gücüm kalmadı. Orada teröristlerle kucaklaşan milletvekilleri ve BDP'liler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum." diye konuştu.

BDP Eş Başkanı ve Siirt Milletvekili Gültan Kışanak, Van Milletvekili Aysel Tuğluk ve BDP'li grubun, iki hafta önce Şemdinli ilçesindeki Güzelkaya mezrasında, biri kadın 4 PKK'lıyla kucaklaşması büyük infial yaratmıştı. Medyada yer alan görüntülerin ardından, kucaklaşanların, 18 Haziran'da Şemdinli'deki Yeşiltaş Karakolu'na saldırarak 8 askeri şehit eden teröristler olduğu ortaya çıkmıştı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı