Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kavgada Silahlar Konuştu

26 Ağustos 2012 Pazar günü yayınlandı Kadıköy’de aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen çiğköfteci ve müteahhidin karşılaşması kanlı bitti.

Çiğköfteci, 270 bin TL alacaklı olduğu müteahhidi bir restoranın otoparkında silahla vurarak yaraladı.

Olay, Kadıköy Fenerbahçe Münir Nurettin Selçuk Caddesi üzerinde bulunan bir restoranın otoparkında meydana geldi. İddiaya göre, 5 yıl önce başladığı inşaattan çiğköfteci Mehmet Celalettin Öztaş’a 270 bin liraya bir daire satan müteahhit Ali Ertan Yarol, daireyi vermedi. Öztaş, aralarında alacak verecek meselesi bulunan Yarol’u yemek yediği restoranın otoparkına kadar takip etti.

Otoparkta aracına binmeye hazırlanan Yarol’un karşısına çıkan çiğköfteci Mehmet Celalettin Öztaş, pompalı tüfekle bacağına 3 el ateş etti. Öztaş, daha sonra olay yerine geldiği motosiklete binerek kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan müteahhit Ali Ertan Yarol’un yardımına silah sesini duyan vatandaşlar yetişti. Yarol, vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Yarol’un baldırına 2 kurşun isabet ettiği ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Öte yandan olayın ardından inceleme başlatan polis, Öztaş’ın peşine düştü. Öztaş, polisin takibi sonucu kısa sürede pompalı tüfeğiyle birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü İskele Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Restoran çalışanları ise silah sesi duyduklarını ancak olayın nasıl gerçekleştiğini görmediklerini belirterek, “Dışarı çıktığımızda bir vatandaş kanlar içerisinde yatıyordu. İlk müdahalesini yaptık, daha sonra ambulans çağırdık. Vuran kişiyi görmedik. Olayın nasıl olduğunu bilmiyoruz” dedi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı