Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Boğaz'da akılalmaz ölüm

5 Ağustos 2012 Pazar günü yayınlandı Sarıyer’de denizden çıktıktan sonra aydınlatma direğinden çelik bariyerlere geçen elektrik kaçağı nedeniyle hayatını kaybeden 17 yaşındaki genç son yolculuğuna uğurlandı.

Sarıyer’de denizden çıktıktan sonra aydınlatma direğinden çelik bariyerlere geçen elektrik kaçağı nedeniyle hayatını kaybeden 17 yaşındaki Veysel Geçen için Küçük Armutlu’da bulunan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Boğaziçi Cemevi’nde tören düzenlendi.

Törene Geçen’in ailesinin yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski milletvekili Mehmet Sevigen gibi çok sayıda kişi katıldı.

17 yaşındaki Veysel Geçen’in ailesinin gözyaşlarına hakim olamadığı görülürken, törende bir grup provokatör sloganlar atarak yaşanan durumu protesto etti. Bu sırada Sevigen’in Geçen ailesine başsağlığı dileyerek yaşanan olay hakkında bilgi aldı. Sevigen, “Hepimizin başı sağ olsun. Bugün acılı bir gün. Bu işin peşini bırakmayacağız. Şimdi aileyle konuşacağız bu iş nereye kadar gidiyorsa sonuna kadar takip edeceğiz. Bu olay ortada kalmaz bir an önce aydınlanır. Ailenin istediği sadece çocuklarının nasıl öldüğü. Bu işte bir ihmal var mı ortaya çıksın. Bu acıya bir büyük acı daha katlamayalım. Ama çözülsün istiyoruz biz de sonuna kadar takip edeceğiz” dedi.

Veysel Geçen’in cenazesi düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere Kilyos mezarlığına götürüldü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı