Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bahçeli'ye fezleke

11 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dokunulmazlığının kaldırılmasına yönelik fezlekenin Meclis’e gelmesini değerlendirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören fezlekenin Meclis 'e gelmesiyle ilgili olarak “MHP 'li 51 milletvekili arkadaşımı AK Parti 'liler de desteklerse Erdoğan, kendisinden evvel bizi Yüce Divan 'a gönderecek. Sıra bir gün de bize gelecek inşallah” dedi.

51 MHP'li milletvekililne AK Parti vekillerin de destek vermesi halinde dokunulmazlığının kaldırılacağını belirten Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

'Fezleke geldiği zaman 51 milletvekili arkadaşımız fezlekenin gereği olarak yargı yolunun açılması noktasında en içten katkıyı sağlayacaklardır. 327 milletvekiline sahip AK Parti de 51 milletvekili arkadaşımızı desteklerse, gelecekte Yüce Divan 'a göndereceğimiz Recep Tayyip Erdoğan, kendisinden evvel bizi göndermiş olacak. Sıra bir gün de bize gelecek inşallah. '


Fezlekenin konusunu bilmediğini dile getiren Devlet Bahçeli, 'Henüz bize gelmediği için içeriğini bilmiyoruz. Meclis 'in kararına, adaletin kararına saygı duymak lazım. Eğer yargı yolunun açılması konusunda dokunulmazlığın gereği yapılacaksa 51 milletvekili arkadaşım bunu başlatacaktır. Kendilerinden isteğim budur ' diye konuştu.

MHP lideri Bahçeli, 'Dokunulmazlığınızın kaldırılmasını MHP'li milletvekilleri destekleyecek mi? ' şeklindeki soruya 'Öyle olması gerekir. Çünkü 5-10 seneden beri fezlekesi Meclis 'te bulunup hâlâ yargı konusu tartışılan Başbakan 'a örnek teşvik etmesi gerekir. Her konuda öncü, örnek ve önder MHP 'dir ' diye yanıt verdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı