Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Nigar Uluerer öldü

3 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden 87 yaşındaki Türk Sanat Müziği sanatçısı Nigar Uluerer toprağa verildi.

Belediye Meydanı'ndaki Adliye Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Uluerer'in ailesi, sanatçı arkadaşları ve diğer vatandaşlar katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadan, törende yaptığı konuşmada bu sene Türkiye'de çok acılar yaşandığını belirterek, ''Nigar Hanım, bende çok farklı yeri olan bir büyüğümdü. Kendisini annem gibi seviyordum. Her zaman yanımızda olmuştu. Son zamanlarda hayvanseverlere vermiş olduğu gönüllü destek, onları sahiplenmesi çok güzeldi. Bir zamanlar Türkiye'ye damgasını vuran bir sanatçımızdı.” dedi.

Öğle namazını müteakip cenaze namazını kıldıran İlçe Müftüsü Emin Arık da Uluerer'in çok önemli bir kişi olduğunu, kendisini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi. Nigar Uluerer, Karaburgaz Mezarlığı'nda toprağa verildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı