Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

2020 İstanbul'a gelir mi?

27 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı Uluslararası Olimpiyat Komitesi üyeleri, Beşiktaş İnönü Stadı’nda incelemelerde bulundu.

İnönü Stadı’nda incelemelerde bulunan komite üyelerine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Basketbol Komitesi Üyesi Abdullah Sözer, Pazarlama Komitesi Başkanı ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner ile İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı, yönetim kurulu eski üyeleri ve eski sporcu Hasan Arat eşlik etti.

Ziyaret sırasında teknik direktör Samet Aybaba, Erkek Basketbol Takımı Başantrenör Erman Kunter, siyah-beyazlı futbolcular İbrahim Toraman ile Niang, genel koordinatör Levent Çifter, Beşiktaş İletişim Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürü Tuğrul Yenidoğan, tüm branşlarda mücadele eden sporcular ile şube kaptanları, şube menajerleri ve antrenörler yer aldı.

2020 Olimpiyat Oyunları'na aday olan Tokyo ve Madrid'den sonra İstanbul'a gelen, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) üyeleri, İnönü stadı’nda incelemelerde bulundu.

IOC Başkan Yardımcısı Craig Reedie, BJK İnönü Stadı’nı çok beğendiğini vurgulayarak, “Yeniden inşa edildiğinde eminim daha da güzel olacaktır. Misafirperverliğiniz için de teşekkür ederiz” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise, İstanbul'un 2020 Olimpiyat Oyunları'nı alabilmesi için Beşiktaş camiasının elinden geleni yapacağını kaydetti.

İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı ve yönetim kurulu eski üyelerinden Hasan Arat ise, "Yuvama geldim, burada olmaktan çok mutluyum. En güzel renkler siyah-beyaz. Beşiktaş Camiası 2020 Olimpiyat Oyunları'na destek veren en önemli camialardan birisi. Beşiktaş'a verdiği bu önemli destek için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Orman, incelemelerin ardından komite üyelerine tek tek üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Beşiktaş forması ile Beşiktaş atkısı ve 110. yıl rozeti takdim etti.

Orman, IOC Komite Başkan Yardımcısı Craig Reedie'ye ayrıca kartal heykeli hediye etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı