Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Dip dalgası' dehşet saçtı

26 Mart 2013 Salı günü yayınlandı Giresun’un Bulancak ilçesinde, iskelede fotoğraf çekerken dalgalara kapılarak denizde kaybolan üniversiteli öğrenciyi arama çalışmaları devam ediyor.

Kara ve denizden sürdürülen arama çalışmasını Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Bulancak Kaymakamı Tayfun Elbasan da yerinde inceledi. Kaymakam Elbasan, yaptığı açıklamada arama çalışmalarının güçlükle sürdürüldüğünü söyledi.

Kaymakam Elbasan; arama çalışmalarının deniz üzerinden ve sahil boyunda sürdürüldüğünü belirterek şöyle konuştu: "Deniz altında görüş mesafesi düşük olduğundan arama yapılamamaktadır. Arama tarama çalışması gün batımına kadar sürdürülecek ve yarında sürdürülecektir.” Kaybolan kişinin kimliğinin netleştiğini kaydeden Kaymakam Elbasan; şunları söyledi: “Yapılan kayıp ihbarı ve bütün bulgular bir kişiyi işaret etmektedir. O da Abdulselam Kahıran’dır.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı