Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Talep Büyük, Salon Küçük

9 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı Halkevleri’nin 80.Kuruluş yıl dönümü sebebiyle ‘Özgürlük ve Demokrasi için Kuşaklar Söylüyor, İstanbul Buluşuyor’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte 14 grup ve sanatçı sahne aldı.Halkevleri'nin düzenlediği etkinlik Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.


Etkinlikte farklı kuşaklardan 14 grup ve sanatçı sahne aldı. Sinan Erdem Spor Salonu'nunda düzenlenen etkinliğe 10 binin üzerinde izleyici katıldı.

Halkevleri Genel Sekreteri Oya Ersoy’un da bir konuşma yaptığı etkinlikte Anadolu Ateşi, Yavuz Bingöl, AgireJiyan, Yeni Türkü, Şevval Sam, Erkan Oğur, İsmail Hakkı Demircioğlu, Bulutsuzluk Özlemi, Hayko Cepkin, Volkan Konak, Melike Demirağ ve Edip Akbayram gibi birçok sanatçı sahne aldı.Halk Evleri’nin demokrasinin kazanımında önemli bir paya sahip olduğunu ifade eden katılımcılar, yapılan etkinlik dolayısıyla mutlu olduklarını ifade etti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı