Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Günay'dan ilginç poz

20 Nisan 2012 Cuma günü yayınlandı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, üç günlük Tunus gezisini arkeoloji merakından dolayı Kartaca Müzesi’ni ve Kartaca Harabeleri’ni gezerek tamamladı.

Gezdiği müze ve harabe alanlarında yetkililerden bilgi alan Bakan Günay, beraberindeki bürokratlara da Türkiye’deki emsalleri için talimatlarda bulundu.Ertuğrul Günay, Tunus’ta gerçekleşen ve Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) tarafından düzenlenen ''Akdeniz Turizminin Geleceği'' konulu 6. Uluslararası Konferansa katılmak için ve resmi ziyaretlerde bulunmak için üç gündür Tunus’ta bulunuyordu. Bakan Günay Tunus ziyaretinin son gününü Kartaca Müzesi ve Harabeleri'ni ziyaret ederek geçirdi. Müze ve harabeleri gezerken yetkililerden bilgi alan Bakan Günay, bürokratlarına da Türkiye’deki temsilleri için talimatlarda bulundu. Bakan Günay, müze ve harabeleri tek tek gezerek burada bulunan eserleri ve heykelleri inceledi. Bakan Günay, burada bulunan eserlerle ilgili hem bilgi aldı hem de bürokratlarına talimatlarda bulundu. Bazı heykellerle de fotoğraf çektiren Günay, müze bahçesindeki kediyi severek bir süre kediyle ilgilendi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı