Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hırsızların bittiği an! Haberi 

31 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı İstanbul'da polis, lüks araçlarıyla geldikleri bir marketten sigara çalan maskeli hırsızları kıskıvrak yakaladı.

Kapıda bekleyen bir zanlı polisi fark edince araçla kaçarken, içeride kıstırılan 2 zanlı ise adeta ecel terleri döktü. Hırsızlık anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, 3 hırsız gözlerine kestirdikleri bir markete sabaha karşı arabayla geldi. Fark edilmemek için lüks araçlarını marketin önüne park eden H.A (28) ve A.Ş. (32) markete yönelirken, H.S. ise etrafı kolaçan etmeye başladı.

İki zanlı, ellerindeki demir kesme makasıyla kapıya vurarak kırmaya çalıştı. Kapıyı kırmakta zorlanan hırsızlar, tekme ve demir kesme makasıyla uzun süre kapıya vurdu. Uzun uğraşlar sonucu içeri giren hırsızlar, hemen kasanın yanında bulunan sigara kolilerine yöneldi.Marketteki şüpheliler, çaldıkları sigara kolilerini aracın bagajına taşımaya başladı.

Marketin güvenlik kamerasının kayıtta olduğundan habersiz sigaraları çalmayı sürdüren hırsızların macerası bir taksicinin ihbarı ile son buldu. Taksicinin ihbarı üzerine polis kısa sürede markete geldi. Hızla markete yönelen polisleri fark eden H.S., bagajı açık olan araca binerek kaçtı. Kaçarken polisin üzerine arabayı süren zanlı, izini kaybettirdi. Bu sırada içeride kalan diğer 2 hırsızlık zanlısı ise adeta ecel terleridöktü. Şaşkın hırsızlardan biri polisin geldiğini fark edince korkuyla yere düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, hırsızların polisin geldiğini görünce ne yapacaklarını bilemeden bir kenarda beklemeye başladıkları görüldü.

İçeri giren polis, markette kıstırılan zanlıları kıskıvrak yakaladı. Yere yatırılan zanlılar, kelepçe takılarak emniyete götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerin daha sonra serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Marketin güvenlik görevlisi Raşit Yıldırım, "Hırsızlar kapıyı kırıp, içeri girerek sigaraları alıyorlar. Kapının önüne yanaştırdıkları arabaya dolduruyorlar. O sırada yoldan geçen bir taksici polise bildiriyor. Polis arkadaşlar hemen gelip zanlıları yere yatırarak kelepçe takıyorlar. Hırsızlarda silahta varmış" dedi

Olayın ardından sigaraların bulunduğu araçla kaçan zanlının yakalanması için ise çalışmalar sürüyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı