Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

124 çocuk zehirlendi

3 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, Sucuhan Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda öğle yemeğinde yedikleri yemekten zehirlenin yaklaşık 211 öğrencinin Hilvan ve Siverek'te bulunan çeşitli hastanelerdeki tedavileri sürüyor.

Edinilen bilgiye göre olay, Hilvan'ın Sucuhan Köyü Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, okulda öğlen yemeği yiyen öğrenciler, bir süre sonra mide bulantısı, kusma, halsizlik ve baş dönmesi gibi şikayetler üzerine öğretmenlerine haber verdi. Bunun üzerine okul idarecileri, okula ambulans çağırarak, rahatsızlık duyan öğrencileri, Hilvan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hasta sayısının çoğalması üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve öğrenci servisi çağırıldı. Yaklaşık 211öğrenci ambulans ve öğrenci servisleriyle, Hilvan ve Siverek'te bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yedikleri gıdadan zehirlenen öğrencilere serum verilerek, servislere alınmaya başlandı.

Bu sırada olayı duyan veliler, hastanelere akın etmeye başladı. Tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Tedavi edilen bir çok öğrenci taburcu edilirken, yedikleri yemekten zehirlendiklerini söyleyen öğrenciler, 'Dün öğlen yemeğimizi yedikten sonra baş ağrısı ve mide bulantısıbaşladı. Bunun üzerine öğretmenlerimize haber verdik. Onlarda bizleri hastaneye kaldırdı. Burada tedavi alındıktan sonra serum verildi. Şuan çok iyiyiz ' diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı